• 1401/02/07
  • - تعداد بازدید: 129
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ثبت بیماری ها-سکته قلبی(FARMI)

یک سیستم ثبت نام مبتنی بر جمعیت برای بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد در دانشگاه علوم پزشکی فسا (FUMS) در حال اجرا است تا دیدی واقعی از عملکرد بالینی، نتایج بیمار، ایمنی و اثربخشی نسبی برای MI حاد ارائه دهد.

ثبت سکته قلبی فسا (FaRMI)

یک سیستم ثبت نام مبتنی بر جمعیت برای بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد در دانشگاه علوم پزشکی فسا (FUMS) در حال اجرا است تا دیدی واقعی از عملکرد بالینی، نتایج بیمار، ایمنی و اثربخشی نسبی برای MI حاد ارائه دهد.

(جزئیات این مطالعه در مقاله ضمیمه منتشر شده در سال 2016 در زیر ارائه شده است)

 

چگونه این کار را انجام می دهیم:

در این رجیستری، تمام بیماران MI، مستقل از شدت، در بخش‌های ER، CCU، Post CCU و ICU  ثبت خواهند شد. بیماران پرونده دیجیتالی خود شامل اطلاعات دموگرافیک و بالینی را طبق پروتکل ضمیمه شده در اختیار خواهند داشت. ثبت نام محدود به تعداد معینی از بیماران نیست و در بیمارستان با ایجاد پایگاه داده در حال رشد ادامه خواهد داشت. تنها معیار ورود، تشخیص MI بر اساس معیارهای WHO از جمله علائم معمولی، STEMI به عنوان دخیل در ECG یا NSTEMI تایید شده توسط نتیجه آزمایش بیومارکر قلبی است.

 

پروتکل:

در سناریوهای احتمالی زنده یا مرده رسیدن به بیمارستان چه با EMS، اشخاص ثالث یا شخصاً، به یکی از اعضای تیم اطلاع داده می‌شود تا برای ارزیابی‌های اولیه به بیمار مراجعه کند. برگه جمع آوری داده ها در اولین مواجهه پر می شود و در روزهای پذیرش بیمارستان بعدی تکمیل می شود. در صورت انتقال بیمار به مرکز ثالثیه، اطلاعات تماس به دست می آید. متغیرهای نتیجه همانطور که در برگه جمع آوری داده مشخص شده است توسط یک پرستار آموزش دیده ثبت می شود. در صورت شک در مورد نتایج، متخصص قلب و عروق در کمتر از 6 ساعت در دسترس خواهد بود. برگه‌های داده تکمیل‌شده در قالب‌های فایل الکترونیکی توسط همان شخص دوباره سازمان‌دهی می‌شوند تا پایگاه داده را تشکیل دهند، هم با قابلیت‌های ورودی داده آفلاین و هم آنلاین و گزینه‌های همگام‌سازی.

در اولین مواجهه، پرستار آموزش دیده با بیمار یا یکی از بستگان درجه یک مصاحبه می کند تا اطلاعات لازم را در مورد علائم ارائه شده و زمان تماس با EMS یا مراجعه به بیمارستان به دست آورد. یافته های معاینه فیزیکی با استفاده از فرم تریاژ بیمار و پرونده بیمارستان ثبت می شود. هنگامی که CPR انجام می شود، برگه CPR با تمام داروهای استفاده شده و شوک های DC ارسال شده ثبت می شود. در صورت تجویز پروتکل خونرسانی مجدد برای بیماران STEMI، زمان درب به سوزن و زمان درب به بالون ثبت می شود و بیشترین تاخیرها مشخص می شود.

هم اکنون (فروردین 1401) این پروژه در مرحله جمع آوری اطلاعات است و تا کنون حدود 2691 بیمار ثبت نام کرده اند.

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: